English  |  فارسی
امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
قطار۶۰ گوسفند رادرورامین تلف کرد/ برآوردخسارت ۳۰ میلیون تومانی

قطار۶۰ گوسفند رادرورامین تلف کرد/ برآوردخسارت ۳۰ میلیون تومانی

قزوین- رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: با اجرای طرح کاداستر، راه اندازی سامانه ۱۳۱ واقدامات پیشگیرانه در دو سال گذشته تخریب و تغییر کاربری اراضی کشاورزی در کشور ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش یافته است.

 

به گزارش خبرنگار مهر، قباد افشار ظهر سه شنبه در مراسم افتتاح سامانه ۱۳۱ مدیریت امور اراضی استان قزوین که در سالن باغستان جهاد کشاورزی برگزار شد اظهار داشت: مدیریت انفرادی و انحصاری در زمین نداریم، هیچ دستگاهی به تنهایی در این زمینه نمی تواند کار کند و رسیدن به هدف در مقابله با زمین خواری و تغییر کاربری نیازمند هماهنگی همه دستگاههاست.  

وی افزود: در امور اراضی گاهی جایی که باید فضا را باز کنیم رفتار تقابلی داریم و هنگامی که کار به تخلف می رسد توان کار نداریم در حالی که اگر به موقع فضای فعالیت و کار ایجاد شده و امور هدایت شود از هدر رفتن انرژی دولت جلوگیری کرده ایم.  

افشار بیان کرد: تقابل در دستگاه های اجرایی باید به تعامل تبدیل شود و با برنامه‌ریزی درست کاری کنیم که تخلف کمتر شود و شکل نگیرد. در این میان رویکرد ما حمایت از تولید در روستاهاست نه آنکه ابزار چکشی به سر روستایی ایجاد کنیم و نگذاریم تولید کند.  

رئیس سازمان امور اراضی کشور یادآورشد: اگر روستایی در روستا نماند و تولید کاهش پیدا کند هزینه های دولت بالا می رود و کشور وابسته می شود در حالی که باید با گستردن چتر حمایتی در تولید روستایی به اقتصاد مناطق دورافتاده کمک کنیم.  

با کسانی که از راه قانونی تخلف می کنند مشکل داریم

وی گفت: با کسانی که تغییر کاربری غیرمجاز دارند و زمینها را تصرف می کنند قاطعانه برخورد می کنیم اما مشکل ما با کسانی است که از راه قانونی تخلف می کنند. اگر امروز در گردنه حیران وضعیت به حالت نامطلوبی رسیده به دلیل استفاده افراد از قانون طرح هادی روستایی است که برای مسئولان مشکل ساز شده است.  

افشار یادآورشد: وقتی در یک روستا که هشت هکتار زمین لازم بوده حدود ۱۶۰ هکتار یا ۲۶۰ هکتار زمین تعیین کرده ایم مبنای قانونی بستری برای تخلف شده و کسی نمی تواند درست برخورد کند.  

وی اضافه کرد: در جایی که لازم نیست زمینی وارد محدوده داده شود این کار انجام شده و راه تخلف را هموار کرده ایم. در شرایطی که فقط ۷۰ نقطه گردشگری تعریف شده و امروز ۱۴۰۰ نقطه گردشگری تصویب می شود باید منتظر تخلف و زمین خواری و تغییر کاربری باشیم.  

افشار گفت: شمشیر برنده مسئولان نباید برای روستایی بکار گرفته شود که توان دفاع از خود را ندارد و سرمایه داری که تخلف کرده با رانت از حکم قانون فرار کند.  

رئیس سازمان امور اراضی کشور یادآورشد: باید فرصت های برابر برای همه مردم ایجاد شود نه این که تعاونی های دولتی تخلف کنند و ما سراغ روستایی برویم.  

افشار خردشدن زمین های کشاورزی را مهمترین چالش امور اراضی دانست و اظهارداشت: خردشدن زمین ها موجب کاهش رونق اقتصادی در روستا و رها کردن زمین های کشاورزی و در نتیجه مهاجرت شده که با ایجاد نظارت مردمی باید این مشکل برطرف شود.  

استان قزوین در تهدید زمین خواران

وی اضافه کرد: در شورای حفظ بیت المال وظیفه داریم با قانون گریزی به ظاهر قانونی مقابله کنیم و روزنه های سوء استفاده را ببندیم تا برخی با خرد کردن زمین های کشاورزی و خارج کردن آن از شمول قانون به سودهای هنگفت نرسند.  

وی به موقعیت استان قزوین اشاره کرد و گفت: سر ریز شدن جمعیت تهران و البرز به اطراف و اشباع شدن زمین در شمال کشور موجب شده باخیل متقاضیان تغییر کاربری اراضی کشاورزی در استان های قزوین، همدان و زنجان روبه رو شویم و عده ای از این نیاز کنونی که با سیاست های غلط در تشکیل یک نقطه جمعیتی بزرگ یعنی تهران دامن زده شده و شاهد هجموم به مناطق اطراف تهران هستیم سوء استفاده می کنند.  

افشار بیان کرد: مناطق خوش آب و هوا در استان قزوین در معرض تهدید است و اگر دیر اقدام کنیم پدیده زمین خواری در استان قزوین هم گسترش می یابد و مشکل ساز می شود لذا آمادگی داریم با حمایت اعتباری زمینه اجرای طرح کاداستر در استان تسریع شود تا بتوانیم نظارت و کنترل مناسبی در این حوزه داشته باشیم.  

وی گفت: نباید اجازه دهیم دشت قزوین توسط سودجویان تهدید شود و ضعف مدیریت ما به تخریب این دشت بینجامد.  

رئیس سازمان اموراراضی کشور یادآورشد: سند آمایش کار ارزشمندی است که می تواند به نیازهای ما پاسخ دهد و با جانمایی درست از مشکلات کم کند اما در این میان مسئولان هم وظیفه دارند نیازهای مردم به ساخت ویلا در مناطق مشخص را پاسخ دهند تا مردم تخلف نکنند.  

افشار بیان کرد: چه اشکالی دارد برای کسانی که تمکن مالی مناسبی دارند مناطق مستعد را شناسایی و معرفی کنیم و با هدایت متقاضیان ساخت ویلا به این محدوده ها ضمن دریافت حق دولت از تغییر کاربری اراضی کشاورزی جلوگیری کرده و به نیاز مردم هم پاسخ دهیم.  

وی گفت: رفع تداخل محدوده کشاورزی ومنابع طبیعی هم باید بررسی و حل شود که این کار با طرح کاداستر محقق می شود و زیبنده نیست بعد از چند دهه همچنان مردم و دولت بر سر زمین اختلاف داشته باشند و موضوع طولانی شود.  

اراضی شیب دار برای توسعه کشاورزی و اشتغال استفاده شود

افشار گفت: برای توسعه کشاورزی و ایجاد اشتغال باید تولید در اراضی شیب دار را جدی بگیریم و نگذاریم این زمین ها رها شود و با مدیریت جهادی یعنی رفتن به سراغ مردم می توانیم زمین های شیب دار را به باغ و مزرعه تبدیل کرده و تولید را تقویت کنیم.  

وی بیان کرد: در دولت یازدهم با اجرای طرح کاداستر، راه اندازی سامانه ۱۳۱، تقویت گشت و بازرسی و همکاری دستگاه قضایی خوشبختانه میزان تخریب و تغییر کاربری اراضی کشاورزی ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش یافته که این میزان را تا ۵۰ درصد خواهیم رساند که تحقق آن نیازمند همکاری مردم و رسانه های گروهی به ویژه صدا وسیماست.  

در این مراسم حجت الاسلام حسینی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی، منوچهر حبیبی معاون عمرانی استاندار،انصاری رئیس کل دادگستری ، ابراهیمی پاک رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و افلاطونی مدیر امور اراضی استان هم حضور داشتند.  

 

تاریخ خبر: سه شنبه1394,06,24 ، منبع: خبرگزاری مهر  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مطالب دیگر
:: ۹ هزار و ۸۸۶ نفر حادثه شغلی در سال ۹۷/ رتبه‌ اول حوادث کار به کارگران ساختمانی با ۳۷.۸ و صنعتی‌ها با ۳۴.۳ درصد رسید
:: افزایش ۹۵ درصدی ورودی به مخازن سدهای استان تهران
:: شصت و سومین همایش معاونین دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور
:: رهایی توله پلنگ از چنگال سگ‌های گله
:: هنوز نفس می‌کشد
:: زمستان چه دمنوش‌هایی بخوریم؟
:: تقویت سیستم ایمنی مبتلایانِ سرطان با مداخلات روانشناختی و معنویت درمانی
:: جزئیات حادثه آتش‌سوزی یک واحد آموزشی در زاهدان‌ ‌
:: آخرین اخبار از واژگونی اتوبوس دانشجویان علوم تحقیقات
:: همايش سالانه بازرسان كار استان تهران با رويكرد محيط كار ايمن و صيانت از نيروي كار برگزار شد
  انتقادات و پیشنهادات
نام و نام خانوادگی :  *
ایمیل :
متن پیغام :  *
 
آمار کل بازدید کننده ها : 2189368
بازدید کننده های امروز : 328
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی سایت