English  |  فارسی
امروز جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
وضعیت خاص "ابرشهری" که برای حوادث بزرگ آماده نیست

وضعیت خاص "ابرشهری" که برای حوادث بزرگ آماده نیست

رییس جمعیت هلال احمر ضمن اعلام اینکه تهران برای رویارویی با حوادث غیرمترقبه بسیار بزرگ آماده نیست، از نامطلوب بودن وضعیت ساختمان‌ها و زیرساخت‌های شهری در این استان انتقاد کرد و گفت: آمادگی‌ها برای حوادث بزرگ و خیلی بزرگ بویژه در تهران کافی نیست، همه‌ دستگاه‌های کشور باید حواس‌شان جمع این موضوع باشد.

 

دکتر امیرمحسن ضیایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرویس حوادث خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ضمن هشدار نسبت به آماده نبودن تهران برای حوادث بسیار بزرگ، حضور تمام دستگاه‌های کشور در این موضوع را لازم دانست و گفت: تهران یک "ابرشهر" است و مسائل آن با بسیاری از مناطق کشورمتفاوت است. موضوع ابرشهری در همه جای دنیا مورد توجه است و تهران یکی از شهرهایی است که مورد مطالعه سازمان ملل و صلیب سرخ قرار گرفته است. وضعیت تهران خاص است. کاهش خطر و عوارض ناشی از آن مهم‌ترین نکته‌ای است که در این موضوع وجود دارد و مستلزم کار بسیار بزرگی است.

ضیایی قرار گرفتن تهران روی دو گسل، نامطلوب بودن وضعیت زیرساخت‌های شهری و ساختمان‌ها وهمچنین جمعیت به شدت متمرکز را به عنوان مسائل متعدد تهران عنوان کرد و افزود: وضعیت شاهراه‌ها و خیابان‌ها نیز به گونه‌ای است که در صورت بروز حادثه امدادرسانی مشکل می‌شود. مهم این است که حداقل از این به بعد سازه غیرمقاوم در برابر زلزله نسازیم. همچنین باید مراکز حیاتی خود مثل بیمارستان‌ها، پایگاه‌های هلال احمر، اورژانس‌ها و ... که در زمان حوادث باید به نقاط دیگر امدادرسانی کنند را بازسازی کنیم.

ضیایی ادامه داد: در سال‌های گذشته در این زمینه کارهایی انجام شده، ولی کافی نیست. باید فکر کنیم که ممکن است با حادثه‌ای در ابعاد بزرگ روبرو شویم و به همین خاطر باید امکانات لازم را تامین کنیم و بخشی از کار هم به مقابله بازمی‌گردد.

رییس جمعیت هلال احمر با اشاره به اهمیت آموزش در مرحله کاهش خطر، در اولویت قرارگرفتن آن را لازم دانست و گفت: کارهایی که ما انجام می‌دهیم نیاز به زمان زیادی دارد اما در عین حال آموزش به مردم باید در زمان کمتری انجام شود؛ چراکه اگر مردم اطلاعات و آگاهی خوبی داشته باشند طبیعی است که می‌توانیم خطر را به میزان زیادی کاهش دهیم.

 

رییس جمعیت هلال احمر

ضیایی با تاکید براینکه در صورت وقوع حادثه برای تهران، ناگزیر همه کشور باید درگیر حل آن شوند، اظهار کرد: به همین جهت ما باید در محله‌ها تیم‌هایی داشته باشیم که حتی قبل از رسیدن نیروهای امدادی، هنگام وقوع حادثه وارد عمل شوند. در زمان مقابله با خطر نیز باید با همکاری سایر سازمان‌ها عمل کنیم؛ چراکه این موضوع ملی بوده و از ظرفیت هلال احمر یا هر ارگان دیگری به تنهایی خارج است و همه کشور باید درگیر باشند. به همین منظور جهت امدادرسانی به موقع به حوادث احتمالی پایتخت، استان‌های معین آن تعریف شده‌اند.

وی همچنین به مانور ساعت صفر در تهران از سوی جمعیت هلال احمر که چندی پیش در نقاط مختلف استان تهران برگزار شد، اشاره کرد و گفت: مانور ساعت صفر برای بررسی پاسخ ما در زمان وقوع زلزله و شناسایی سریع محل در زمان بحران برای ایجاد اردوگاه موقت بود.

رییس جمعیت هلال احمر در پایان صحبت‌هایش گفت: در مجموع باید گفت که آمادگی‌ها برای حوادث بزرگ و خیلی بزرگ کافی نیست و همه‌ دستگاه‌های کشور باید حواسشان جمع این موضوع باشد و این موضوع هم شوخی نیست.

تاریخ خبر: یکشنبه 1394,10,13 ، منبع: خبرگزاری ایسنا

                         

 

مطالب دیگر
:: ۹ هزار و ۸۸۶ نفر حادثه شغلی در سال ۹۷/ رتبه‌ اول حوادث کار به کارگران ساختمانی با ۳۷.۸ و صنعتی‌ها با ۳۴.۳ درصد رسید
:: افزایش ۹۵ درصدی ورودی به مخازن سدهای استان تهران
:: شصت و سومین همایش معاونین دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور
:: رهایی توله پلنگ از چنگال سگ‌های گله
:: هنوز نفس می‌کشد
:: زمستان چه دمنوش‌هایی بخوریم؟
:: تقویت سیستم ایمنی مبتلایانِ سرطان با مداخلات روانشناختی و معنویت درمانی
:: جزئیات حادثه آتش‌سوزی یک واحد آموزشی در زاهدان‌ ‌
:: آخرین اخبار از واژگونی اتوبوس دانشجویان علوم تحقیقات
:: همايش سالانه بازرسان كار استان تهران با رويكرد محيط كار ايمن و صيانت از نيروي كار برگزار شد
  انتقادات و پیشنهادات
نام و نام خانوادگی :  *
ایمیل :
متن پیغام :  *
 
آمار کل بازدید کننده ها : 2178102
بازدید کننده های امروز : 306
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی سایت