حادثه

حادثه در آتش‌سوزی کارگاه کفاشی تبریز؛ مصدومیت دو نیروی آتش‌نشانی

در پی وقوع یک آتش‌سوزی گسترده در انبار لوازم کفاشی در شهر تبریز، دو نفر از نیروهای آتش‌نشانی در حین عملیات مهار آتش به علت استنشاق دود دچار مصدومیت شدند و به مراکز درمانی انتقال یافتند.

بر اساس گزارش منتشر شده توسط «حامیان سلامت و ایمنی نیروی کار» به نقل از خبرگزاری ایلنا، حادثه در یکی از انبارهای نگهداری تجهیزات و مواد مربوط به کفاشی اتفاق افتاد. در این انبار علاوه بر مواد اولیه و لوازم قابل اشتعال مخصوص کفش‌سازی، مقادیر قابل توجهی روغن خوراکی مخصوص قنادی نیز نگهداری می‌شد که همین موضوع باعث افزایش شدت و گسترش شعله‌های آتش شد.

با فوریت پس از اطلاع‌رسانی، تیم‌های امداد و آتش‌نشانی شهرستان تبریز به محل حادثه اعزام شدند و عملیات اطفای حریق را آغاز کردند. شدت دود و حرارت به حدی بود که عملیات برای نیروهای آتش‌نشانی با دشواری زیاد همراه شد. در جریان انجام این عملیات، دو نفر از آتش‌نشانان به دلیل مواجهه با دود غلیظ دچار مسمومیت شدند و پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی، برای مراقبت بیشتر به بیمارستان منتقل شدند. خوشبختانه حال عمومی آن‌ها پس از اقدامات درمانی مناسب گزارش شده است.

گفتی است کارشناسان ایمنی همزمان با اطفای آتش، بررسی علت دقیق آتش‌سوزی و میزان خسارات وارده به انبار را آغاز کرده‌اند تا از تکرار حوادث مشابه در آینده جلوگیری شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *