مديرکل حفاظت محيط زيست استان تهران با بيان اينکه وضعيت بيمارستانها نسبت به پايش قبلي بهبود يافته است، گفت: مديريت پسماند و تصفيهخانههاي بيمارستانها در وضعيت بهتري نسبت به پايش قبلي بودند و از مجموع 8 بيمارستاني که اخطار دريافت کردند 2 مورد آن برنامه عملياتي خود را ارائه کرده و 6 مورد نيز اگر کاري نکنند به دستگاههاي قضايي معرفي ميشوند، چون امکان تعطيلي بيمارستان وجود ندارد از پذيرش بيمار جديد ممانعت ميشود.
محمدهادي حيدرزاده با اشاره به پايشهاي بيمارستانهاي استان تهران تصريح کرد: در پايش 130 واحد بيمارستان استان تهران روشن شد که 8 بيمارستان فاقد سيستم تصفيهخانه هستند.
حيدرزاده با بيان اينکه برخي بيمارستانها در تهران ايراداتي داشتند که به آنها تذکر داده شد، اظهار کرد: در بيمارستانها تفکيک زبالههاي عفوني و غيرعفوني انجام نميشود و قرار است با مشارکت و توليگري وزارت بهداشت، شهرداي تهران و سازمان حفاظت محيط زيست استان تهران يک زبالهسوز مرکزي در استان تهران تاسيس شود، کارهاي ابتدايي اين طرح انجام شده و سرمايهگذار نيز براي انجام اين طرح مشخص شده است.
مديرکل حفاظت محيط زيست استان تهران با اشاره به اينکه شهرداري وظيفه جمعآوري زبالههاي عادي را برعهده ميگيرد، گفت: امحاي زبالههاي ويژه و غيرخانگي برعهده توليدکننده است که با راه افتادن اتوکلاو زبالهها عادي ميشود و امحاي خروجي اين زبالهها برعهده شهرداري قرار ميگيرد.
مديرکل حفاظت محيط زيست استان تهران در بخش ديگر گفتوگو با ايسنا، در مورد روند اجراي طرح «ناجيان زمين» نيز گفت: اقدام رسمي براي اجراي اين طرح که با هدف حراست از اراضي ملي و مناطق حفاظت شده بود، به علت محدوديت منابع مالي صورت نگرفته است.
23مدرسه استان تهران پرچم مدرسه زيست محيطي دريافت کردهاند حيدرزاده با اشاره به مدارس زيست محيطي استان تهران اظهار کرد: 23 مدرسه پرچم مدرسه زيست محيطي را دريافت کردهاند و 46 مدرسه ديگر تا نيمه سال تحصيلي به اين جمع ميپيوندند. اين مدارس در چارچوب پروژه زيست محيطي (FEE) مميزي ميشوند و در چارچوب آن فعاليت ميکنند.
حيدرزاده درباره وجوه تمايز مدارس زيست محيطي با ساير مدارس گفت: در اين مدارس آموزش زيست محيطي جزو مواد درسي دانشآموزان است و آنها علاوه بر درسهاي ديگر آموزشهاي زيست محيطي هم ميبينند و پارامترهاي زيست محيطي در اين مدارس لحاظ ميشود.
تنها نمايي از جنگل در کشور ما باقي مانده است
مديرکل حفاظت محيط زيست استان تهران در مورد تعيين روزي به عنوان "روز ملي نجات جنگلهاي ايران" گفت: مقام معظم رهبري در فرمايشات 17 اسفند بر حفاظت از جنگل تاکيد داشتند. در حال حاضر نيز جنگل در معناي اکوسيستم که داراي توليدکننده، مصرفکننده، تجزيهکننده و يک زنجيره غذايي است در ايران نداريم و تنها نمايي از جنگل در کشور ما باقي مانده است.
وي با اشاره به اينکه جنگلها به دليل تعرض و مديريت غيراصولي از بين رفتهاند، افزود: تا عزم ملي صورت نگيرد، همين نماي باقي مانده از جنگل هم تا چند سال بعد از بين ميرود و قرار دادن روزي به نام «روز ملي نجات جنگل» کاري است نمادين که با هدف جلوگيري از تخريب جنگلها و جرمانگاري تخريب آن صورت ميگيرد.
تاریخ خبر: شنبه 1394.05.24، منبع: خبرگزاری ایسنا