محمدرضا محمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اینکه روزانه 130 تن زباله در سطح شهر شهرکرد تولید میشود، اظهار کرد: این میزان در طول یک ماه به چهارهزار تن میرسد.
وی با بیان اینکه زبالههای شهر شهرکرد در قطعه زمینی واقع در رحمتیه دفن میشوند، افزود: طی یک ماه 50 میلیون ریال هزینه جمعآوری، حمل و نقل و دفن زبالهها در این شهر میشود.
معاون خدمات شهری شهرداری شهرکرد خاطرنشان کرد: بسیاری از زبالهها هنگامی که وارد محیط زیست میشوند به سالهای زیادی برای تجزیه شدن نیاز دارند و مشکلات زیادی را برای مردم و طبیعت ایجاد میکنند.
وی با اشاره به اینکه تفکیک زبالههای خشک و تر روش مناسبی برای حفظ محیط زیست است، گفت: از سال آینده طرحی برای تفکیک زبالهها ایجاد خواهد شد که اجرای این طرح موجب حفظ بیشتر محیط زیست شده و روش مناسب و اقتصادیتری برای جامعه و خانوادهها خواهد بود.
محمدی با اشاره به اینکه راهاندازی کارخانه بازیافت زباله در این شهر میتواند بسیاری از مشکلات دفن زباله را برطرف کند، تصریح کرد: مشکلات دفن زباله از طریق سنتی با احداث کارخانه توسط بخش خصوصی با اعتبار 20 میلیارد ریال به منظور اندازهای حل شده است و از سال آینده، زبالهها به روش صنعتی دفن میشوند.
معاون خدمات شهری شهرداری شهرکرد اضافه کرد: زبالههای عفونی بیمارستانی توسط بخش خصوصی به روش آهک پاشی ضدعفونی شده و سپس دفن میشوند.
وی در پایان با اشاره به اینکه کارگران شهرداری روزانه به دنبال تمیزکردن و جمعآوری زبالههای سطح شهر هستند از شهروندان خواست با همکاری بیشتر مانع پدید آمدن مکانهایی با وضعیت نامناسب در سطح شهر شوند.
تاریخ خبر: شنبه 1394,11,24 ، منبع: خبرگزاری ایسنا