English  |  فارسی
امروز پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳
اجرای طرح پایش باقی‌مانده فلزات‌سنگین در مرغداری‌های استان سمنان

اجرای طرح پایش باقی‌مانده فلزات‌سنگین در مرغداری‌های استان سمنان

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان از اجرای طرح پایش باقی‌مانده آنتی‌بیوتیک و فلزات‌سنگین در مرغداری‌های این استان خبر داد و گفت: اجرای این طرح محدود به یک بازه زمانی خاص نیست بلکه کارشناسان و بازرسان دامپزشکی به‌طور مستمر تولیدات گوشتی مرغداران را پایش و فلزات سنگین احتمالی در آن را مورد آزمایش قرار می‌دهند.

 

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان، دکتر «محمد سعیدی» در جمع خبرنگاران با رد شایعه استفاده از هورمون‌ها در رشد سریع مرغ‌ها، اظهار کرد: اصولاً استفاده از هورمون‌ها به‌واسطه قیمت زیاد آن برای مرغداران مقرون به‌صرفه نیست. ضمن این‌که علاوه‌بر این دامپزشکی‌ها نظارت مستمری بر مرغداری‌ها و کشتارگاه‌های مرغ دارند.

وی با اشاره به سایزهای استاندارد مرغ، از وزن یک‌کیلو و 800 گرم به‌عنوان سایز مناسب برای مرغ‌های خوراکی نام برد و خاطرنشان کرد: اگر وزن مرغ‌ها بیش از این وزن باشد جدای از بزرگتر بودن استخوان‌بندی تولیدات، مرغ‌ها از فیبر و چربی بیشتری برخوردارند که این مهم برای بدن انسان مضر است.

این دامپزشک، از تغذیه مناسب و علمی به‌عنوان مهم‌ترین عامل افزایش وزن مرغ‌ها در کوتاه‌مدت نام برد و تصریح کرد: صنعت مرغداری و فعالان این بخش در چند دهه اخیر تحقیقات گسترده و دامنه‌داری در خصوص تغذیه مرغ‌ها و راه‌های افزایش وزن آن‌ها داشته و سال‌هاست که از نتایج این تحقیقات در روند پرورش مرغ بهره می‌برند.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با اشاره به اصلاح نژادی مرغ‌ها در سال‌های اخیر، افزود: مرغداران در نتیجه استفاده از دستاوردهای پژوهشی در حوزه ژنتیک، انتخاب نژادهای برتر گوشتی مرغ، جیره‌های غذایی با انرژی زیاد، تغذیه مناسب هم‌چنین با بهره‌گیری از مدیریت نوین زمینه رشد و افزایش وزن مرغ‌ها در بازه زمانی کوتاه‌تری را فراهم کرده‌اند.

وی، از نظارت‌های مستمر دامپزشکی این استان بر روند پرورش مرغ‌ها خبر داد و افزود: دامپزشکی استان سمنان بر مراحل سه‌گانه تولید، توزیع و عرضه گوشت مرغ نظارت دقیق و پیوسته‌ای دارد و از این‌رو مصرف‌کنندگان با اطمینان‌خاطر می‌توانند از تولیدات طیور این استان استفاده کنند.

این دکترای دامپزشکی با اشاره به نظارت‌های مستمر دامپزشکی این استان بر مرغداری‌ها، گفت: تاکنون ردی از هورمون‌ها در مرغ‌های این استان دیده نشده است.

سعیدی با بیان این‌که در یک‌سال اخیر از 10 واحد مرغداری پایش آنتی‌بیوتیک غیرمجاز دارویی انجام شده است، تصریح کرد: بر اساس نتایج این پایش، سه مرغداری خلاف قانون رفتار کرده بودند که با آن‌ها برخورد قانونی شد.

وی از آزمایش مرغ‌ها پیش از کشتار خبر داد و یادآور شد: همکاران ما تا زمانی که از خارج کردن اثرات دارویی از بدن مرغ‌ها مطمئن نباشند، اجازه کشتار نمی‌دهند.

 

تاریخ خبر:یکشنبه،25بهمن1394-خبر گزاری ایسنا

 

مطالب دیگر
:: ۹ هزار و ۸۸۶ نفر حادثه شغلی در سال ۹۷/ رتبه‌ اول حوادث کار به کارگران ساختمانی با ۳۷.۸ و صنعتی‌ها با ۳۴.۳ درصد رسید
:: افزایش ۹۵ درصدی ورودی به مخازن سدهای استان تهران
:: شصت و سومین همایش معاونین دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور
:: رهایی توله پلنگ از چنگال سگ‌های گله
:: هنوز نفس می‌کشد
:: زمستان چه دمنوش‌هایی بخوریم؟
:: تقویت سیستم ایمنی مبتلایانِ سرطان با مداخلات روانشناختی و معنویت درمانی
:: جزئیات حادثه آتش‌سوزی یک واحد آموزشی در زاهدان‌ ‌
:: آخرین اخبار از واژگونی اتوبوس دانشجویان علوم تحقیقات
:: همايش سالانه بازرسان كار استان تهران با رويكرد محيط كار ايمن و صيانت از نيروي كار برگزار شد
  انتقادات و پیشنهادات
نام و نام خانوادگی :  *
ایمیل :
متن پیغام :  *
 
آمار کل بازدید کننده ها : 2323524
بازدید کننده های امروز : 1064
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی سایت